Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Silan Supreme 1200ml - Romance

A Silan Suprême illatait nemzetközi parfümőrök készítették. Az illatjegyek finom választékát 4 parfüm ihlette, melyeket francia parfümőrök alkottak az intenzív illatélményért és a hosszan tartó frissességért.

A dúsított krémes formula gyengéd a szálakhoz, biztosítva ruhái és egyéb szövetei számára a megfelelő gondoskodást és az ellenállhatatlan puhaságot mosás után.

Mindig kövesse a termék címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. Használja a flakon kupakját a megfelelő mennyiség kiméréséhez. Ne higítsa a Silan öblítőket használat előtt. Töltse az öblítőt közvetlenül a flakonból a kupakba, utána pedig a mosógép öblítőnek fenntartott rekeszébe.

  • 4-5 kg ruha esetén:
    25 ml - puhaság és illat,
    35 ml - Extra puhaság és illat.
  • 5,5 kg ruha felett:
    55 ml - Extra puhaság és illat.

A nagy hagyományokkal rendelkező Henkel elkötelezett amellett, hogy csak olyan termékeket kínáljon, amelyek biztonságosságát alaposan tesztelték, és amelyek kompatibilisek az emberi egészséggel és a környezettel. Silan termékeinkhez csak olyan összetevőket használunk, amelyek megfelelnek az EU összes vonatkozó jogi szabályozásának, és amelyeket alaposan teszteltünk az egészséggel való összeegyeztethetőség szempontjából. 

Itt találja termékeink részletes összetevőleírását.

Merüljön el az átláthatóság részlegünkben, ahol további részleteket talál kötelezettségvállalásainkról.

Nincs raktáron
2 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
SILAN-SUPREME-1200-ROMANCE
Tömeg:
1,5 kg/db