Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Mosás

9termék 19

Coccolino Care mosókapszula, Színes, 70 adag

Jellemzők

  • Kíméletes a színes ruhákhoz
  • Care Serum technológia
  • Mélyen behatol a szálakba
  • Hosszantartó illat
  • Világosabbá teszi a színeket
  • Összetétel: 15–30%: nemionos felületaktív anyagok, szappan, anionos felületaktív anyagok <5%: enzimek, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonene
Nincs raktáron
7 000 Ft

A Perwoll Renew Advanced Effect Color & Fiber színes ruhákhoz való finom mosószer, mely segít megőrizni a színek élénkségét.
Szín visszaállító hatás
Színes ruhákhoz, lesimítja a szövetszálakat, ezáltal csökkenti a bolyhosodást, eltávolítja a foltokat

Nincs raktáron
2 800 Ft

A Perwoll Black finommosószer védi, javítja és megújítja a kifakult sötét és fekete ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon. A fekete ruházat minden alkalomhoz illik, de a gyakori mosás áldozatot követel, különösen sötét és fekete ruhák esetében. A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháidról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek helyreállításával. Így hosszabb ideig élvezheti a gyönyörű ruhákat, mintha csak új lenne. Nem kell mindig újat venni.

Jellemzői:
- Élénkíti a sötét ruhákat
- Megújítja a szálakat
- Gyengéden tisztít

Nincs raktáron
2 800 Ft

A Perwoll Renew Color finommosószer megvédi, javítja és megújítja a kifakult színes ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon.

Jellemzői
- élékíti a színes ruhákat
- megújítja a szálakat
- gyengéden tisztít

A gyakori mosás halványítja ruháid élénk színét. A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháidról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek helyreállításával. Így hosszabb ideig élvezheti a gyönyörű ruhákat, mintha csak új lenne.

Elkészítés és felhasználás
Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosásakor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Tárolás
Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Nincs raktáron
2 800 Ft

A Tomi Max power hatékony összetevőinek köszönhetően a sok piszkos ruhát ragyogóan tisztává és frissé varázsolja. Ki sokat mos, Tomival mos. A sok piszkos ruha ragyogóan tiszta és friss lesz.

 

Mosószer fehér és világos textíliákhoz

Nincs raktáron
3 500 Ft

Tomi mosógél 3L, színes ruhákhoz

Eltávolítja a szennyeződéseket, miközben óvja ruhái eredeti színét.

Nincs raktáron
3 500 Ft
9termék 19