Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Mosogatás

6termék 16

A Jar intenzív formulája könnyen átvág a zsíron és tiszta edényeket hagy maga után, Ön pedig minimális erőfeszítéssel végezheti a mosogatást.

A Jar Sensitive Chamomile & Vit E mosogatószer tisztítóerejében mindenki megbízhat a mosogatás során! Minden cseppje rengeteg zsíros edényt elmosogat, ezért segít a megtakarításban. Mindegy mi jelenti a kihívást: a tányéroktól a poharakig, az edényektől a serpenyőkig - a Jar intenzív formulája könnyen átvágja magát a zsíron. A ragyogóan tiszta edények és mosogatógép érdekében próbálja ki a Lenor 'All in One' mosogatógép kapszulát is, melyet a vezető mosogatógép márkákhoz terveztek és teszteltek. A rendkívül sűrű Jar minden cseppje sokáig elég és rengeteg edényt elmosogat

Nagy mennyiségű aktív hab, hosszantartó habzás és intenzív zsíroldó hatás

Kézkímélő változat érzékeny bőrűeknek

Raktáron: 6 db
1 300 Ft

Jar Platinum mosogatógép tabletta. A tabletták 40 °C-on is hatékonyak, és öblítőszert tartalmaznak. A csomag 28 darabot tartalmaz.

Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tartandó. Gyermekektől távol és számukra elérhetetlen helyen tartandó. Lenyelés esetén öblítse ki a száját, ne idézzen elő hányást, itasson kis mennyiségű vizet a hígításhoz és azonnal forduljon orvoshoz.

Raktáron: 11 db

Termékleírás

  • Mosogatókapszula, 46 db
  • Sót és öblítőt is tartalmaz
  • Hatékony tisztító hatás
  • Zsíros, rászáradt szennyeződések ellen is hatásos
  • Egyszerű használat, nem kell kicsomagolni

A 46 db-os kiszerelésű Jar Original all-in-one Mosogatókapszula ötvözi a por állagú és a folyékony mosogatószerek erejét. A mosogató tabletta hatékonyan elbánik még a makacs, zsíros, rászáradt szennyeződésekkel is. Az edények ragyogóan tiszták lesznek. A gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását. Használata rendkívül egyszerű: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezze a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába.

Raktáron: 8 db

A Gépi Regeneráló Só kifejezetten arra szolgál, hogy megakadályozza a mosogatógépben felhalmozódó vízkövet, amely rossz teljesítményt okozhat. A só hatékonyan lágyítja a vizet, hogy biztosítsa a mosószer jobb tisztítási teljesítményét, megakadályozva a fehér nyomokat a kemény vízből a poharakon és az edényeken.

A gyártó utasításai szerint töltse meg a sótartó rekeszt a sóval. A lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében rendszeresen ellenőrizze a só szintet, és töltse újra. Különösen ajánlott a kemény vizű területeken.

Tárolja száraz környezetben, távol a hőtől és a nedvességtől

 Gyermekektől távol tartandó.

Ne nyelje le.

Ha terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz.

Nincs raktáron
850 Ft

A Jar Lemon minden cseppje a felé támasztott elvárásoknak megfelelő, hatékony és hosszan tartó tisztítóerővel dolgozik. Koncentrált formulájának köszönhetően azonnal eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, és ragyogóan tisztává varázsolja az edényeket. Hatékonyan elbánik az ételekből származó zsíros szennyeződések 100%-ával. A Jar Original mosogatószer-koncentrátum olyan intenzív, hogy egyetlen cseppje is elegendő: előáztatás nélkül eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.

Jellemzői:
- Hatékonyan elbánik az ételekből származó zsíros szennyeződések 100%-ával, és tökéletesen eltávolítja a zsíros ételmaradványokat.
- Könnyen leöblíthető
- Koncentrált formulájának köszönhetően azonnal eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, és tisztává varázsolja az edényeket
- A Lemon mosogatószer friss, gyümölcsös aromája megtölti a konyhát.
- Élénkítő hatású citrus illatával kellemes élménnyé változtatja a mosogatást
- Rendkívül hosszan tartó hab, minden egyes cseppjéből

Elkészítés és felhasználás:
Adagolása: használjon pár cseppet a szennyeződés mennyiségének és típusának megfelelően.

Összetevők:
- 5-15% Anionos Felületaktív Anyagok
- Nemionos Felületaktív Anyagok
- Benzisothiazolinone
- Phenoxyethanol
- Illatanyagok
- Limonene

Biztonsági figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Benzisothiazolinone -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Nincs raktáron
1 300 Ft
6termék 16