Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Lakossági fogyasztóknak

Havi, heti vagy egyéb rendszeres bevásárlás

Cégünk vállalja szolgáltatási területünkön belüli lakossági fogyasztók részére, hogy havi, heti illetve egyéb rendszeresen előforduló bevásárlási igényét kielégítjük, akár szerződéses szolgáltatás formájában. A termékek körét nem kizárólag a mindenkori webáruház kínálat adja, hanem bármely, szolgáltatási területünkön elérhető termék, amit aktuálisan be is tudunk szerezni, elhelyezhető a virtuális kosárban, melyet mindenképpen email formájában várunk, ha lehet, képpel, képekkel kiegészítve, hogy biztosan az a termék érkezzen Önhöz, amire számít.

Új termékek beszerzési forrásának felkutatása és a beszerzés akár 5 munkanapig is tarthat, ezért érdemes azt jóelőre jelezni.

Szolgáltatási területünk ennél a szolgáltatásnál: Érd és közvetlen környéke, illetve Budapest összes kerülete.

Nagyobb mennyiségű termék szállítása az 5-ös út mentén

Általában havonta egy alkalommal, többnyire vasárnapi napon az Érd-Szeged vagy Szeged-Érd viszonylatban furgonnal nagyobb (25-40 kg-ot meghaladó) mennyiségű terméket tudunk szállítani, a mennyiségtől függő díjazás ellenében. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, írja meg emailben, milyen termékre lenne szüksége és milyen mennyiségben. A kiszállítás részleteit pedig egyeztetjük Önnel.