Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Borotválkozás, Szőrtelenítés

3termék 13

Értékes aloe verát és B5 provitamint tartalmazó formulájának köszönhetően segít megelőzni a bőr kiszáradását a borotválkozás során és könnyű pengesiklást biztosít: Protect & Care Borotvagél.

 • Aloe verában és B5 provitaminban gazdag formula
 • Könnyed siklást biztosít a borotvapenge számára
 • Alapos és kényelmes borotválkozást eredményez
 • Segít megelőzni a bőr kiszáradását
Különleges összetevőinek köszönhetően óvja a bőrt a borotválkozás utáni kiszáradástól, alapos és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé. Aloe verát, hidratálóanyagokat és B5 provitamint tartalmazó formulája védi és ápolja a bőrt, könnyed siklást biztosít a pengék számára. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. A termék elérhető borotvahab és borotvakrém verzióban is: NIVEA MEN Protect & Care Borotvagél 200 ml.

FIGYELMEZTETÉS:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.

Raktáron: 3 db
1 500 Ft

Etil-alkohol mentes hűsítő borotvagél az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre: Sensitive Cool Borotvagél Érzékeny Bőrre.

 • Égető érzés nélkül védi a bőrt az irritációtól
 • Kellemes, hűsítő érzést nyújt
 • Puhítja a borostát az ellenállásmentes borotválkozáshoz
 • Etil-alkohol-mentes bőrbarát formula
 • Érzékeny bőrre
Kellemesen hűsítő borotvagél érzékeny bőrre. Etil-alkohol mentes formulája gyengéd a bőrhöz és védelmet nyújt a borotválkozás során kialakuló bőrirritáció tünetei ellen. Puhítja a borostát a kényelmes, ellenállás nélküli borotválkozáshoz. Kamillakivonattal nyugtatja és ápolja az arcbőrt. Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt érzékeny bőrű férfiakon: NIVEA MEN Sensitive Cool Borotvagél Érzékeny Bőrre 200 ml.

FIGYELMEZTETÉS:

Figyelem!
Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.

Raktáron: 5 db
1 500 Ft

A kényelmes és alapos borotválkozást nyújtó, antibakteriális hatású borotvagél különlegesen tiszta érzést nyújt. Kiváló pengesiklást biztosít: NIVEA MEN DEEP Borotvagél

 • Fekete színű gél, mely habosítás közben változik fehérré
 • Mélytisztító hatású, alapos borotválkozást és kiváló pengesiklást biztosít
 • Puhítja a szőrszálakat, óvja és ápolja a bőrt
 • Antibakteriális hatású
 • Modern, férfias, fás illatú
Széntartalmának köszönhetően a gél fekete színű és a habosítás közben változik fehérré. Hatékony összetevőinek köszönhetően tisztítja, védi a bőrt, alapos borotválkozást és kiváló pengesiklást biztosít. Az antibakteriális hatást nyújtó borotvagél puhítja a szőrszálakat, így azokat könnyedén eltávolíthatod. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Modern, férfias illattal: NIVEA MEN DEEP Borotvagél 200 ml.

FIGYELMEZTETÉS:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3,5 %-a tűzveszélyes.

Raktáron: 5 db
1 500 Ft
3termék 13