Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Üditőitalok

22termék

SWISS CACTUS

0,25L Dobozos

Kaktuszfüge ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult kaktusz mintás doboz, a már jól megszokott receptúrával! A különleges ízvilágra vágyók számára is kiváló választás lehet a szénsavas SWISS Laboratory Cactus, amely magnéziumot és cinket tartalmaz, az egyedi kaktuszfüge ízhez párosítva.

Raktáron: 20 db

SWISS FOREST FRUIT

0,25L Dobozos

Erdei gyümölcsös ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult és tengerkék dobozba bújt a klasszikus erdei gyümölcsös ízű, szénsavval dúsított SWISS Laboratory Forest Fruit. Az piros gyümölcsös ital mindazok kedvence lehet, akik egy kellemes üdítő mellett szeretnének gondoskodni a kálcium bevitelről is.

Raktáron: 2 db

SWISS MANGO-ORANGE

0,25L Dobozos

Mangó- és narancs ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult vagány csomagolással érkezik a SWISS Laboratory Mango&Orange. Az egzotikus mango és narancs ízkombinációja felel az üdítőital összhangjáért, az új gyümölcsökkel teli külseje pedig a harmóniáért.

A szénsavas ital C-, D- és B-vitaminokat tartalmaz, így kiváló választás lehet egy hosszú nap során.

Raktáron: 13 db

SWISS MULTIVITAMIN KIDS

0,25L Dobozos

Vegyes gyümölcsös ízű szénsavmentes vitaminital!

A gyerekeknek készített, kálciummal és magnéziummal gazdagított szénsavmentes üdítőital nemcsak megújult, trendi külsejével, de édes, vegyes gyümölcsös ízével válhat a gyerekek kedvencévé.
Természetesen, a többi Swiss Laboratory termékhez hasonlóan, a Multivitamin Kids is végtelenszer újrahasznosítható alumínium csomagolásban érhető el.

Raktáron: 2 db

SWISS MULTIVITAMIN

0,25L Dobozos

Vegyes gyümölcsös ízű szénsavmentes vitaminital

Megújult narancssárga dobozzal érkezik a SWISS Laboratory egyik legkedveltebb itala, a vegyes gyümölcsös ízű, szénsavmentes Multivitamin, amely 1000 mg C-vitamin mellett D- és B-vitaminok hozzáadásával készül.
Az új trendi megjelenés mellett, a Swiss Laboratory italai végtelenszer újrahasznosítható alumínium csomagolásban érhetőek el.

Raktáron: 10 db

Narancs ízű szénsavas üdítőital cukorral és édesítőszerekkel.

 

Összetevők

Raktáron: 8 db
300 Ft

Stílusos kedvenc, eredeti Coke íz, zero cukor

 

Raktáron: 32 db
300 Ft

Klasszikus kedvenc, ami minden alkalomhoz illik 1886 óta

 

Raktáron: 4 db
300 Ft

PEPSI LIME

Kipróbálnál valami igazán frissítőt? Akkor szerezz be egy Pepsi Lime-ot, mely páratlan ízét lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheted, hisz kalóriamentes!

ÖSSZETEVŐK

víz, szén-dioxid, színezék: E150d, étkezési savak: citromsav, foszforsav, aroma: koffein, aroma, édesítőszerek: aszpartám (fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, savanyúságot szabályzó: nátrium-citrát.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 3 kJ
1 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
0 g
0 g
Fehérje 0 g
0,03 g
Raktáron: 18 db
250 Ft

PEPSI MAX

A Pepsi Max hozzáadott cukor nélkül garantálja neked az összetéveszthetetlen Pepsi íz élvezetét, így nem kell kompromisszumot kötnöd, ha épp felfrissülésre vágynál. Maximális íz. Zéró cukor.

ÖSSZETEVŐK

víz, szén-dioxid, színezék: E150d, étkezési savak: foszforsav, citromsav, savanyúságot szabályzó: nátrium-citrát, édesítőszerek: aszpartám(fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, aroma: koffein, aroma.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 2 kJ
<1 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
0 g
0 g
Fehérje 0 g
0,01 g
Raktáron: 63 db
250 Ft

PEPSI COLA

Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2022. év második felében a Pepsi Cola termékünknél receptúrát váltunk. A termékünk cukortartalmát a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség tagvállalataként tett önkéntes vállalással összhangban 11grammról 7 grammra csökkentjük 100 ml egységre számítva. A cukorbevitel kontrollálása, valamint a tudatos, változatos és mennyiségileg is megfelelő folyadékbevitel az egészséges táplálkozás fontos kritériuma. A receptúrák fejlesztésével, a termék-innovációval és a minél sokszínűbb termékválaszték biztosításával vállalatunk is hathatós támogatást nyújthat ezen alapvetően fontos cél eléréséhez. A Pepsi Cola új receptúrája a cukor mellett már édesítőszert is tartalmaz. A fenntarthatósági törekvéseink részeként termékkínálatunkban prioritást élveznek az alacsony kalória- és cukortartalmú termékek annak érdekében, hogy a fogyasztóink csökkenteni tudják a napi cukorbevitelüket. Az önkéntes formulaváltással azon dolgozunk, hogy előtérbe helyezzük az alacsony kalória- és cukortartalmú kínálatunkat. 2023. januárjától már csak az új – csökkentett cukortartalmú – receptúrával gyártjuk a Pepsi Cola termékünket, de a polcokon a régi formulával gyártott termékek is megtalálhatóak lesznek 2023. évben, a korábban gyártott termékek minőségmegőrzési idejének végéig. Mindkét receptúra alapján gyártott Pepsi Cola termékünk megfelel a jogszabályi követelményeknek és a legszigorúbb minőségügyi előírásoknak.

PEPSI COLA – COLA ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL

ÖSSZETEVŐK

víz, cukor, szén-dioxid, színezék: karamell (E150d), étkezési sav: foszforsav, aroma: koffein, aroma.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 182 kJ
43 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
11 g
11 g
Fehérje 0 g
0,01 g

PEPSI COLA – CSÖKKENTETT CUKORTARTALMÚ COLAÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL CUKORRAL ÉS ÉDESÍTŐSZEREKKEL

ÖSSZETEVŐK

víz, cukor, szén-dioxid, színezék (E150d), étkezési sav (foszforsav), aromák, aroma (koffein), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz).

Tartalmaz: 100 ml
Energia 120 kJ
28 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
7 g
7 g
Fehérje 0 g
0,01 g
Raktáron: 92 db
250 Ft

TUTTI FRUITY CACTUS

 • KAKTUSZFÜGE, KIWI- ÉS TUTTIFRUTTIÍZŰ
 • KOFFEINMENTES
 • VITAMINOKKAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

Megérkezett a XIXO Tutti Fruity termékcsalád legújabb tagja, a Cactus, amely egyenesen a trópusokra repít. Kattanj rá a kaktuszfüge, kiwi- és tuttifrutti ízű szénsavas üdítőnkre és vedd be vele a várost! Utánozhatatlan stílussal, 5-féle B-vitaminnal, koffein- és tartósítószer-mentesen, végtelenszer újrahasznosítható csomagolásban, a Tutti Fruity trió új tagja csak rád vár!

 

*A C, B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Raktáron: 13 db

XIXO ORANGE

 • Gyümölcscukorral
 • Tartósítószer nélkül
 • Környezetbarát csomagolás

Narancs íz, ahogy még nem kóstoltad. Fedezd fel a XIXO Orange megújult fantasztikus ízvilágát és csomagolását!

Add át magad a narancs édes ízének, gyümölcsös pezsgésének és bárhol felismerhető pixeles narancs dobozának. A XIXO Orange a jól ismert narancs íz citrusosságát nyújtja fogyasztói számára, egy teljesen megújult receptúrával. A XIXO többi szénsavas termékével azonos módon, a XIXO Orange is kizárólag aludobozos verzióban kapható, így a csomagolása 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell.

Dobj be te is egyet és repülj el a trópusokra velünk!

Raktáron: 21 db

XIXO LEMON

 • Gyümölcscukorral
 • Tartósítószer nélkül
 • Környezetbarát csomagolás

A Lemon megújult ízvilágának, frissítő pezsgésének és élénk, pixeles dobozának köszönhetően, nem mindennapi élményben lehet részed.

Sokak által köztudott, hogy a citrom, a citrusfélék családjába tartozó gyümölcs, így nem meglepő, hogy a XIXO Lemon névre hallgató termékünk megalkotásakor nem csak a tökéletes citrom íz, de a megfelelő citrusos ízjegyek párosítása is célunk volt; nemcsak a citrom zamatosságát, de annak különleges ízvilágát is hivatott tükrözni. Ennek a két tulajdonságnak az összhangját „zártuk aludobozba” – így jött létre a XIXO Lemon, amely kizárólag aludobozos verzióban kapható, ami 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell. A XIXO Lemon nem tartalmaz tartósítószert, és teljesen megújult csomagolással és receptúrával csak rád vár!

Fedezd fel te is a citrom gazdag ízvilágát!

Raktáron: 24 db

XIXO MOJITO

 • GYÜMÖLCSCUKORRAL
 • SZTÍVIÁVAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

Frissülj fel a nyár egyik legmenőbb italával!

Forró nyári esték, lágy zene, pálmafák és egzotikus koktélok.

A XIXO Mojito a koktélokra jellemző lime-os és mentás ízvílágot biztosítja fogyasztóinak – természetesen alkohol nélkül; mindezt úgy, hogy citrusos íze éppen eléggé édes ahhoz, hogy egy ínycsiklandozó nyári frissítőt kaphassunk eredményül. Ezt hozza el a XIXO Mojito ízesítésű termékünk, amellyel megérkezett a nyár egy darabja is. A szénsavas italunk kizárólag aludobozos verzióban kapható, amely csomagolás100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell. A XIXO Mojito nem tartalmaz tartósítószert, az édesítés pedig sztíviával és gyümölcscukorral történik .

Válaszd te is a XIXO Mojitot, ha egy igazán frissítő italra vágynál a nyári hőségben. Fogyaszd magában vagy koktélként!

Raktáron: 33 db

XIXO TUTTI FRUITY APPLE

 • ALMA- ÉS TUTTIFRUTTIÍZŰ
 • KOFFEINMENTES
 • VITAMINOKKAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

A XIXO Tutti Fruity Apple a XIXO legújabb és egyben leginnovatívabb terméke, amely most különleges alma- és tuttifrutti ízzel érkezik. A frissítő koffeinmentesen, hozzáadott B2, B3, B5, B6, B12 és C-vitaminokkal dúsítva, a XIXO szénsavas üdítőivel megegyező kedvező javasolt fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. Mindezt a szokásos, kizárólag aludobozos, környezetbarát csomagolásban.

Raktáron: 41 db

XIXO TUTTI FRUITY

 • KOFFEINMENTES
 • VITAMINOKKAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

XIXO Tutti Fruity rendkívül izgalmas és közkedvelt, tuttifrutti ízzel érkezik. A frissítő koffeinmentesen, hozzáadott B2, B3, B5, B6, B12 és C-vitaminokkal dúsítva, a XIXO szénsavas üdítőivel megegyező kedvező javasolt fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. Mindezt a szokásos, immáron csak aludobozos, környezetbarát csomagolásban.

Raktáron: 133 db

XIXO COLA ZERO

 • SZTÍVIÁVAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
 • ASZPARTÁMMENTESEN

Megszokott XIXO Cola íz, zero cukorral. Ezt hozza el neked a XIXO Cola Zero.

Tökéletes harmónia és különleges receptúra jellemzi XIXO Cola Zerót, amely természetesen cukormentes. Csomagolása aludobozos, tehát 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell. A mesés kólaíz pedig, nem csak frissít, hanem kellemesen pezseg is. A XIXO Cola Zero sztíviával és tartósítószer nélkül készül, mindemellett pedig teljes mértékben aszpartámmentes. A kóla íz alapjául szolgáló citrus, vanília és fahéj ízjegyek különböző mértékben lelhetők fel a XIXO Cola Zero-ban; ezek azok a jól ismert íz-elemek, amik a kólát kólává teszik. Csupán ezt követően érezzük a XIXO édességét, ami az kóla-ízélményt teljessé teszi. Válaszd ebéd vagy vacsora mellé és éld át a XIXO-s érzést, ha te is valami különleges ízvilágra vágynál.

Miért ne ihatnál egy XIXO Cola Zero-t bűntudat nélkül?

Raktáron: 52 db

XIXO COLA

 • GYÜMÖLCSCUKORRAL
 • SZTÍVIÁVAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

Kóstold meg a különleges receptúra alapján készült kólaízű szénsavas frissítőnket, melyet kristálycukor helyett sztíviával és gyümölcscukorral édesítünk, mindemellett nem tartalmaz tartósítószereket

A különleges receptúra megalkotásakor nem csak azt tartottuk szem előtt, hogy az eredmény frissítő és édes legyen, hanem kiemelten figyelnünk kellett a megfelelő szénsavtartalomra is. Ezeknek a tulajdonságoknak a tökéletes harmóniáját kínálja a XIXO Cola; mind pohárból, mind pedig egyenesen a dobozból fogyasztva. A recept kifejlesztésének folyamata során nem csak egy ízletes, könnyen fogyasztható, prémium ital létrehozása volt a cél, hanem egy olyan íz kialakítása is, amely a piacot uraló két véglet között középutat teremt: némely kólák inkább citromos utóízűek, míg másikak fűszeres-vaníliás ízt idéznek. A kóla összetettsége abból adódik, hogy meg kell találni az egyensúlyt ezekkel az ízjegyekkel, aminek eredményeképpen egy olyan mainstream íz jön létre, amely tökéletesen megfelel a legtöbb fogyasztói igénynek.

Raktáron: 23 db
 
22termék