Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Üditőitalok

29termék

Mirinda Zero Szénsavas Üdítőital 0,33l

Narancs szénsavas üdítőital fruktóz-glükózszörppel és édesítőszerekkel. Narancslé tartalommal.

Raktáron: 16 db
250 Ft

SWISS CACTUS

0,25L Dobozos

Kaktuszfüge ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult kaktusz mintás doboz, a már jól megszokott receptúrával! A különleges ízvilágra vágyók számára is kiváló választás lehet a szénsavas SWISS Laboratory Cactus, amely magnéziumot és cinket tartalmaz, az egyedi kaktuszfüge ízhez párosítva.

Raktáron: 8 db

SWISS FOREST FRUIT

0,25L Dobozos

Erdei gyümölcsös ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult és tengerkék dobozba bújt a klasszikus erdei gyümölcsös ízű, szénsavval dúsított SWISS Laboratory Forest Fruit. Az piros gyümölcsös ital mindazok kedvence lehet, akik egy kellemes üdítő mellett szeretnének gondoskodni a kálcium bevitelről is.

Raktáron: 2 db

SWISS MANGO-ORANGE

0,25L Dobozos

Mangó- és narancs ízű szénsavas, alkoholmentes ital

Megújult vagány csomagolással érkezik a SWISS Laboratory Mango&Orange. Az egzotikus mango és narancs ízkombinációja felel az üdítőital összhangjáért, az új gyümölcsökkel teli külseje pedig a harmóniáért.

A szénsavas ital C-, D- és B-vitaminokat tartalmaz, így kiváló választás lehet egy hosszú nap során.

Raktáron: 9 db

7Up

A citromos üdítőitalt a PepsiCo gyártja már több évtized óta. Nevének eredetéről ugyan több sztori is elterjedt az évek alatt, mégis az tűnik az leghihetőbben és leglogikusabbnak, hogy a benne lévő hét összetevő után kaphatta a 7Up nevet, bár a végén ez is csak feltételezés marad. De több variáció is létezik az eredetére, ezek közül az egyik szerint az eredeti csomagolásban lévő ital mennyisége miatt lett ez a neve, ugyanis hétunciás palackokban forgalmazták azt.

Az italt még az 1920-as években Charles Leiper Grigg fejlesztette ki.

Raktáron: 24 db
250 Ft

Narancs ízű szénsavas üdítőital cukorral és édesítőszerekkel.

 

Összetevők

Raktáron: 20 db
300 Ft

Stílusos kedvenc, eredeti Coke íz, zero cukor

 

Raktáron: 64 db
300 Ft

Klasszikus kedvenc, ami minden alkalomhoz illik 1886 óta

 

Raktáron: 36 db
300 Ft

PEPSI MANGO

Ha odavagy az újdonságokért, akkor a vadonatúj Pepsi Mango-t neked találtuk ki. Szerezz be egyet, és élvezd intenzív ízét kalóriamentesen!

ÖSSZETEVŐK

víz, szén-dioxid, színezék: (E150d), édesítőszerek: aszpartám (fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, étkezési savak: foszforsav, citromsav, aroma, aroma: koffein, savanyúságot szabályzó: nátrium-citrát.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 2 kJ
1 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
0 g
0 g
Fehérje 0 g
0,01 g
Raktáron: 4 db
250 Ft

PEPSI LIME

Kipróbálnál valami igazán frissítőt? Akkor szerezz be egy Pepsi Lime-ot, mely páratlan ízét lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheted, hisz kalóriamentes!

ÖSSZETEVŐK

víz, szén-dioxid, színezék: E150d, étkezési savak: citromsav, foszforsav, aroma: koffein, aroma, édesítőszerek: aszpartám (fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, savanyúságot szabályzó: nátrium-citrát.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 3 kJ
1 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
0 g
0 g
Fehérje 0 g
0,03 g
Raktáron: 18 db
250 Ft

PEPSI MAX

A Pepsi Max hozzáadott cukor nélkül garantálja neked az összetéveszthetetlen Pepsi íz élvezetét, így nem kell kompromisszumot kötnöd, ha épp felfrissülésre vágynál. Maximális íz. Zéró cukor.

ÖSSZETEVŐK

víz, szén-dioxid, színezék: E150d, étkezési savak: foszforsav, citromsav, savanyúságot szabályzó: nátrium-citrát, édesítőszerek: aszpartám(fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, aroma: koffein, aroma.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 2 kJ
<1 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
0 g
0 g
Fehérje 0 g
0,01 g
Raktáron: 100 db
250 Ft

PEPSI COLA

Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2022. év második felében a Pepsi Cola termékünknél receptúrát váltunk. A termékünk cukortartalmát a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség tagvállalataként tett önkéntes vállalással összhangban 11grammról 7 grammra csökkentjük 100 ml egységre számítva. A cukorbevitel kontrollálása, valamint a tudatos, változatos és mennyiségileg is megfelelő folyadékbevitel az egészséges táplálkozás fontos kritériuma. A receptúrák fejlesztésével, a termék-innovációval és a minél sokszínűbb termékválaszték biztosításával vállalatunk is hathatós támogatást nyújthat ezen alapvetően fontos cél eléréséhez. A Pepsi Cola új receptúrája a cukor mellett már édesítőszert is tartalmaz. A fenntarthatósági törekvéseink részeként termékkínálatunkban prioritást élveznek az alacsony kalória- és cukortartalmú termékek annak érdekében, hogy a fogyasztóink csökkenteni tudják a napi cukorbevitelüket. Az önkéntes formulaváltással azon dolgozunk, hogy előtérbe helyezzük az alacsony kalória- és cukortartalmú kínálatunkat. 2023. januárjától már csak az új – csökkentett cukortartalmú – receptúrával gyártjuk a Pepsi Cola termékünket, de a polcokon a régi formulával gyártott termékek is megtalálhatóak lesznek 2023. évben, a korábban gyártott termékek minőségmegőrzési idejének végéig. Mindkét receptúra alapján gyártott Pepsi Cola termékünk megfelel a jogszabályi követelményeknek és a legszigorúbb minőségügyi előírásoknak.

PEPSI COLA – COLA ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL

ÖSSZETEVŐK

víz, cukor, szén-dioxid, színezék: karamell (E150d), étkezési sav: foszforsav, aroma: koffein, aroma.

Tartalmaz: 100 ml
Energia 182 kJ
43 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
11 g
11 g
Fehérje 0 g
0,01 g

PEPSI COLA – CSÖKKENTETT CUKORTARTALMÚ COLAÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL CUKORRAL ÉS ÉDESÍTŐSZEREKKEL

ÖSSZETEVŐK

víz, cukor, szén-dioxid, színezék (E150d), étkezési sav (foszforsav), aromák, aroma (koffein), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz).

Tartalmaz: 100 ml
Energia 120 kJ
28 kcal
Zsír
- melyből telített
0 g
0 g
Szénhidrát
- melyből cukor
7 g
7 g
Fehérje 0 g
0,01 g
Raktáron: 80 db
250 Ft

TUTTI FRUITY CACTUS

 • KAKTUSZFÜGE, KIWI- ÉS TUTTIFRUTTIÍZŰ
 • KOFFEINMENTES
 • VITAMINOKKAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

Megérkezett a XIXO Tutti Fruity termékcsalád legújabb tagja, a Cactus, amely egyenesen a trópusokra repít. Kattanj rá a kaktuszfüge, kiwi- és tuttifrutti ízű szénsavas üdítőnkre és vedd be vele a várost! Utánozhatatlan stílussal, 5-féle B-vitaminnal, koffein- és tartósítószer-mentesen, végtelenszer újrahasznosítható csomagolásban, a Tutti Fruity trió új tagja csak rád vár!

 

*A C, B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Raktáron: 46 db

XIXO LEMON

 • Gyümölcscukorral
 • Tartósítószer nélkül
 • Környezetbarát csomagolás

A Lemon megújult ízvilágának, frissítő pezsgésének és élénk, pixeles dobozának köszönhetően, nem mindennapi élményben lehet részed.

Sokak által köztudott, hogy a citrom, a citrusfélék családjába tartozó gyümölcs, így nem meglepő, hogy a XIXO Lemon névre hallgató termékünk megalkotásakor nem csak a tökéletes citrom íz, de a megfelelő citrusos ízjegyek párosítása is célunk volt; nemcsak a citrom zamatosságát, de annak különleges ízvilágát is hivatott tükrözni. Ennek a két tulajdonságnak az összhangját „zártuk aludobozba” – így jött létre a XIXO Lemon, amely kizárólag aludobozos verzióban kapható, ami 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell. A XIXO Lemon nem tartalmaz tartósítószert, és teljesen megújult csomagolással és receptúrával csak rád vár!

Fedezd fel te is a citrom gazdag ízvilágát!

Raktáron: 24 db

XIXO TUTTI FRUITY APPLE

 • ALMA- ÉS TUTTIFRUTTIÍZŰ
 • KOFFEINMENTES
 • VITAMINOKKAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

A XIXO Tutti Fruity Apple a XIXO legújabb és egyben leginnovatívabb terméke, amely most különleges alma- és tuttifrutti ízzel érkezik. A frissítő koffeinmentesen, hozzáadott B2, B3, B5, B6, B12 és C-vitaminokkal dúsítva, a XIXO szénsavas üdítőivel megegyező kedvező javasolt fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. Mindezt a szokásos, kizárólag aludobozos, környezetbarát csomagolásban.

Raktáron: 79 db

XIXO COLA ZERO

 • SZTÍVIÁVAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
 • ASZPARTÁMMENTESEN

Megszokott XIXO Cola íz, zero cukorral. Ezt hozza el neked a XIXO Cola Zero.

Tökéletes harmónia és különleges receptúra jellemzi XIXO Cola Zerót, amely természetesen cukormentes. Csomagolása aludobozos, tehát 100%-ban és végtelenszer újrahasznosítható, hiszen a környezetünkre is figyelnünk kell. A mesés kólaíz pedig, nem csak frissít, hanem kellemesen pezseg is. A XIXO Cola Zero sztíviával és tartósítószer nélkül készül, mindemellett pedig teljes mértékben aszpartámmentes. A kóla íz alapjául szolgáló citrus, vanília és fahéj ízjegyek különböző mértékben lelhetők fel a XIXO Cola Zero-ban; ezek azok a jól ismert íz-elemek, amik a kólát kólává teszik. Csupán ezt követően érezzük a XIXO édességét, ami az kóla-ízélményt teljessé teszi. Válaszd ebéd vagy vacsora mellé és éld át a XIXO-s érzést, ha te is valami különleges ízvilágra vágynál.

Miért ne ihatnál egy XIXO Cola Zero-t bűntudat nélkül?

Raktáron: 46 db

XIXO COLA

 • GYÜMÖLCSCUKORRAL
 • SZTÍVIÁVAL
 • TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL
 • KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS

Kóstold meg a különleges receptúra alapján készült kólaízű szénsavas frissítőnket, melyet kristálycukor helyett sztíviával és gyümölcscukorral édesítünk, mindemellett nem tartalmaz tartósítószereket

A különleges receptúra megalkotásakor nem csak azt tartottuk szem előtt, hogy az eredmény frissítő és édes legyen, hanem kiemelten figyelnünk kellett a megfelelő szénsavtartalomra is. Ezeknek a tulajdonságoknak a tökéletes harmóniáját kínálja a XIXO Cola; mind pohárból, mind pedig egyenesen a dobozból fogyasztva. A recept kifejlesztésének folyamata során nem csak egy ízletes, könnyen fogyasztható, prémium ital létrehozása volt a cél, hanem egy olyan íz kialakítása is, amely a piacot uraló két véglet között középutat teremt: némely kólák inkább citromos utóízűek, míg másikak fűszeres-vaníliás ízt idéznek. A kóla összetettsége abból adódik, hogy meg kell találni az egyensúlyt ezekkel az ízjegyekkel, aminek eredményeképpen egy olyan mainstream íz jön létre, amely tökéletesen megfelel a legtöbb fogyasztói igénynek.

Raktáron: 14 db
 
29termék