Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Hell 0,5L - Classic
Hell 0,5L - Classic
350 Ft

Hell 0,5L - Classic

HELL CLASSIC 500ML

Tuttifrutti

KOFFEIN

32 mg/100 ml

VITAMINOK

B2, B3, B5, B6, B12

PASZTÖRIZÁLVA

NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓSZERT

 

HELL CLASSIC 500ML – Nagyban gondolkodunk

2015 márciusában a nagyravágyókat helyeztük a középpontba: azokat, akik dupla dózist szeretnének bevinni a pokoli energiából. Számukra készítettük az új 500 ml-es kiszerelést. A HELL klasszikus íz-változatával töltött Magnum igazi fegyver, ha valaki nagyobb adag energiára vágyik. A tekintélyt parancsoló, 500 ml-es doboz természetesen már az idei, megújult dizájnnal készült, a megszokott minőségben és tuttifrutti ízben, 32 mg / 100 ml koffeintartalommal!

ÖSSZETÉTEL

KOFFEIN:

A koffein egy xantin alkaloid, ami olyan különféle növényekben (ill. részeikben) található meg, mint a kávé- és kakaóbabok, tealevelek, guarana bogyók és a kóla dió, továbbá adják üdítőitalokhoz és vényköteles, valamint recept nélkül kapható gyógyszerekhez is.

A koffein éberségfokozó és figyelemfenntartó képessége jól dokumentált, továbbá elsődleges hatásmechanizmusa, mint a központi idegrendszer serkentő, adenozin antagonista hatásának köszönhető. Az adenozin a testben előforduló természetes vegyület, ami hírvivő szerepet játszik az agyi aktivitás szabályozásában és az ébrenléti, valamint alvási állapot változtatásában (fáradtságjelző). A koffein blokkolja az idegszövet, beleértve az agy, adenozinspecifikus receptorait, így tartva fenn az éber állapotot. Ily módon a koffein képes fokozni a szellemi és fizikai erőfeszítést a kifáradás előtt.

A pörkölt őrölt kávé átlagos koffeintartalma 85 mg/150ml (1 csésze), az instant kávéé 60 mg, a koffeinmentes kávéé 3 mg, a tealeveleké, ill. a filteres teáé 30 mg, az instant teáé 20mg, és 4 mg a kakaóé vagy forró csokoládéé. Egy pohár (200 ml) üdítőital 20-60 mg közötti koffeint tartalmaz.

GLÜKURONOLAKTON:

A glükuronolakton egy az emberi test által is termelt kémiai anyag és jelen van, mint a kötőszövetek fontos összetevője.

B VITAMIN CSOPORT:

A HELL B2, B5, B6 és B12 vitaminokat tartalmaz.

B2: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.

B3: Segíti a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét.

B5: Kulcsfontosságú szerepet játszik a tápanyagcsere folyamatokban.

B6: A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

B12: A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Raktáron: 78 db
350 Ft
Adatok
Gyártó / Forgalmazó / Importőr:
Hell Energy Magyarország Kft.
Minőségét megőrzi:
2025.10.25
Gyüjtőmennyiség:
1 gyűjtő = 12 db
Cikkszám:
HELL-500-CLASSIC
Tömeg:
600 g/db