Ételízesítő, fűszer, alapok, fixek
Mi a különbség egy étel és egy pompás fogás között? A Vegeta több mint 50 éve hűségesen követi minden mozdulatodat a konyhában, és lehetővé teszi, hogy elkészíthesd a legfinomabb fogásokat magadnak, a barátaidnak és a családodnak. A Vegetával nem tudsz melléfogni. Akár az időtálló ízeket akarod élvezni, akár tovább akarsz lépni, hogy felfedezz új, kreatív kombinációkat, a Vegeta a válasz az összes főzési kérdésedre.
A fűszerek és szárított zöldségek keveréke évtizedek óta szolgál segítőtársként a konyhákban világszerte. Bármit készítesz, a Vegeta ösztönözni fogja a kreativitásodat. Legyen az hús, zöldség, ragu, sült, egyszerű étel vagy kulináris ínyencség- egy kanálnyi Vegeta segítségével mennyei fogást fogsz készíteni.
- A lelkes és kreatív főzéshez
- Minden étel ellenállhatatlan és kerek ízéhez
- Új kombinációk felfedezéséhez
HASZNÁLATI JAVASLAT
Használati javaslat: 1 adag főtt étel elkészítéséhez (levesek, szószok, rizsek, zöldségek és hús ételek) adjunk 1 kávéskanál (3 g) Vegetát, 5 perccel a főzés vége előtt. A teljesebb ízek érdekében, sütés előtt, ízlés szerint hintsük meg a húsokat és a halat Vegetával.
Tárolás: Száraz helyen és szobahőmérsékleten tárolható.
Minőségét megőrzi: 24 hónap.
Knorr Mexikói Chilis Bab Alap
A Knorr séfek gondosan adagolták a chilit, a római köményt és az oregánót, hogy megalkossák a Mexikó ízeit idéző chilis bab alapot.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1362 kJ / 324 kcal |
Zsír/100 g | 5g |
Telített zsír/100 g | 1,5g |
Só/100 mg | 8,2g |
Knorr Bolognai Spagetti Alap
A Knorr Bolognai spagetti alap édes paradicsomból, oregánóval és bazsalikommal fűszerezve készült. Az olaszosíz a Knorr séfek gondos válogatásának és tudásának eredménye, amely alapján csak minőségi fűszerek kerülhettek az ételbe.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1484 kJ / 352 kcal |
Zsír/100 g | 6,4g |
Telített zsír/100 g | 3,5g |
Só/100 mg | 5,4g |
Knorr Gyros Alap Fokhagymás Dresszinggel
A Knorr séfek Önnek és családjának fejlesztették a 2:1-ben Gyros alapot és öntetet, melyben a mediterrán jellegű fűszerek, a hagyma és a fokhagyma harmonikus kombinációja elhozza Önnek Görögország ízeit.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1291 kJ / 330 kcal |
Zsír/100 g | 9g |
Telített zsír/100 g | 3,7g |
Só/100 mg | 12,6g |
Knorr Milánói Makaróni Alap
Knorr séfek által alkotott Milánió makaróni alapot sonka és gomba hozzáadásával teheti még teljesebbé, így ínycsiklandó olaszos ízeket varázsolhat az asztalra.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1528 kJ/365 kcal |
Zsír/100 g | 8,9g |
Telített zsír/100 g | 3,6g |
Só/100 mg | 8,6g |
Knorr Carbonara Spagetti Alap
Ebben az ételben a Knorr séfek a füstölt szalonna és a krémes tejszín harmónikus kombinációján keresztül ragadták meg az igazi olasz carbonara szósz lényegét.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 2285 kJ / 547 kcal |
Zsír/100 g | 42g |
Telített zsír/100 g | 24g |
Só/100 mg | 7,9g |
Knorr Vadas Alap
A Knorr Vadas alapban a jól ismert zöldségek, mint sárgarépa, vöröshagyma és petrezselyem garantálják a házias jellegű vadas ízt, amit a Knorr séfek egy kis füstölt szalonnával tettek még teljesebbé.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1405 kJ / 336 kcal |
Zsír/100 g | 8g |
Telített zsír/100 g | 3,8g |
Só/100 mg | 9,3g |
Knorr Tejszínes Fokhagymás Csirke Alap
A Knorr tejszínes fokhagymás csirke alapban a Knorr séfek a karakteres fokhagyma darabokat fűszerek harmonikus kombinációjával egészítették ki, így a finom étel garantált.
Összetevők
Tápérték
1 adagban | |
---|---|
Energia/100 g | 1988 kJ / 476 kcal |
Zsír/100 g | 29g |
Telített zsír/100 g | 16g |
Só/100 mg | 8,8g |
A Delikát az első magyar ételízesítő.
Története 1970 őszén Szegeden kezdődött, ahol a Szegedi Paprikafeldolgozó Vállalat (mai nevén a Szegedi Paprika Fűszer- és Konzervgyártó Zrt.) fejlesztette ki. A 2010-ben 40. évébe lépő ételízesítő receptúráját a vállalat emblematikus szakembere, Gregus Ákos vegyészmérnök állította össze. Ugyanaz a szakember, akinek a nevéhez az első magyar halászlékocka is fűződik.