Kérdése van? Hívjon minket! +36704061751

Bonduelle Gold 440g - Csemegekukorica

GOLD csemegekukorica

Szuperédes fajtájú kukorica. Édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti. Vákuumzárású, tépőzáras kiszerelés.
Garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékcsaládunk. Több, mint 160 éve dolgozunk együtt mezőgazdasági partnereinkkel a föld-, víz- és levegőbarát zöldségtermesztés fejlesztésében. A folyamat legújabb mérföldköveként organikus ("bio") élelmiszereink mellett olyan termékekkel is megjelenünk, melyek garantáltan nem tartalmaznak növényvédőszer-maradványt. Kínálatunkban a Bonduelle Gold szuperédes és ropogós csemegekukorica termékcsaládja az első, amely megkapta ezt a besorolást. Ez azt jelenti, hogy a termékekben garantáltan 0,00001g/kg-nél kevesebb növényvédőszer található - azaz a jelenlegi laboratóriumi körülmények között nem lehet kimutatni benne ilyen anyagok jelenlétét, és mindezt mérések is igazolják. Terveink szerint a későbbiekben további, garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékekkel is bővítjük majd.
Összetevők: Morzsolt csemegekukorica, Ivóvíz, Étkezési só

Hozzáadott cukor nélkül

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C -on, és 2 napon belül fogyassza el!

Nincs raktáron
550 Ft
Adatok
Gyártó / Forgalmazó / Importőr:
Bonduelle Central Europe Kft.
Minőségét megőrzi:
2025.08.31
Cikkszám:
BONDUELLE-GOLD-440-SWEETCORN
Tömeg:
550 g/db