Kosár

Your Cart is Empty

Tovább vásárolok

Pacific Háziasszony extradzsem 400 gramm – szamóca

700 Ft

A „Háziasszony módra” készülő extradzsemek a PACIFIC Óceán Kft. legrégebben gyártott gyümölcsdzsem termékei. A tetszetős külcsínhez jó minőségű beltartalom párosul.

Az évek során a vásárlók megszerették, így cégünk ebből a kiváló minőségű termékből bonyolítja le a legnagyobb forgalmat.
Az egészséges gyümölcsökből készülő lekvárféléket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk. Felhasználhatjuk süteményekhez, joghurtokhoz, vagy éppen egy finom reggeli, tízórai alkalmával kenyérre kenve. Minden hazai háztartásban ott a helye!
A Pacific Háziasszony extradzsemek válogatott gyümölcsökből készülnek, ezzel garantálva a megszokott magas minőséget és kellemes ízeket. A háziasszony dzsemeket tartósítószer nélkül, pasztőrözéssel tartósítjuk.
Piacvezető termékünket nyolcféle ízben, 45 % gyümölcstartalommal kínáljuk a vásárlóknak. A termékcsalád tagjai a sárgabarack-, szamóca-, erdei vegyes-, szedermálna-, ribizliáfonya és vörösáfonya extradzsem, valamint a fahéjas szilva extradzsem csökkentett cukortartalommal.
A legkedveltebb íz a vásárlók körében a gyümölcsdarabokat is tartalmazó áfonya extradzsem, melyet a hagyományos fogyasztás mellett vadhúsok mellé is jó szívvel ajánlunk. Az áfonya hatóanyagainak rendkívül kedvező hatása van az egészségre.

Ízválaszték:
– Sárgabarack / Apricot
– Szamóca / Strawberry
– Erdei vegyes / Forest berries
– Szeder-málna / Blackberry-raspberry
– Ribizli / Black-and redcurrant
– Feketeáfonya / Blueberry
– Vörösáfonya / Cranberry
– Fahéjas szilva extradzsem csökkentett cukortartalommal /
Plum extra jam with cinnamon and reduced sugar

Elfogyott

Tömeg 0,7 kg
Gyüjtőmennyiség

12 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár

Your Cart is Empty

Tovább vásárolok