Kosár

Your Cart is Empty

Tovább vásárolok

Kedvezményes szállítási napok és területek – 2022. augusztus

Kiszállítási napKiszállítási területTervezett útvonal
2022. augusztus 6., szombatBudapestÉrd – M6 – M0 – M51 – M5 – XX. kerület – III. kerület – Érd (Kedvezményes kiszállítás Budapest bármely kerületébe)
2022. augusztus 7., vasárnapGyomaendrődÉrd – M6 – M0 – M4 – 46 – Gyomaendrőd

A táblázatban szereplő települések, térségek közelében kedvező kiszállítási díjakat tudunk biztosítani, ha az Ön települése és a felsorolt települések, térségek és Érd között kismértékű a kitérő. Érdemes kihasználni ezeket az alkalmakat, hiszen a futáros szállításnál jóval olcsóbb így a szállítás.

Hogyan számoljuk a költségeket? Egyszerű: a kiindulási pont székhelyünk települése, azaz Érd. Innen indul minden járat. A céltelepülés mindig az utolsóként megnevezett település, térség. Ha csak egy település, térség van megnevezve, akkor az céljárat. Az útvonal oszlopban látható, hogy milyen tervezett útvonala van éppen az adott napi járatnak. Ezen útvonaltól kell számolni az oda-vissza kitérőutat, 50 Ft / km áron. Ez pl. 5 km egyirányú kitérő esetén 500 Ft szállítási díjnak felel meg.

A tervezett útvonalon csak ésszerű mértékben tudunk változtatni, ezt kérjük figyelembe venni. Konkrét érdeklődés esetén érdemes a rendelés leadása előtt egyeztetni a pontos időpontokról és lehetséges útvonal-módosításokról.

Megrendelés határideje az egyes kiszállítási időpontokhoz: mindig az adott kiszállítási napot megelőző munkanap 12:00 (dél). Az ez után beérkező megrendeléseket csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a termékek készleten vannak a kért mennyiségben!

A megadott napokon a személyes átvétel korlátozott vagy szünetel, ez idő alatt tehát az átvételi pont zárva tart. Emiatt kérjük szíves megértésüket!

Újdonság! 2022. júniusától előre megadott napokon kedvezményes díjú kiszállítási szolgáltatási indítunk, melynek igénybevételét a Szállítási mód kiválasztásakor jelezhetik. A kiszállítás a megjelölt napon 8:00 és 14:00 között, előre egyeztetett időpontban történik (előző helyszínről induláskor jelentkezik a futár, a várható érkezés időpontjával), amennyiben az egyeztetés sikertelen, aznap már nem kísérli meg több alkalommal a kiszállítást, mert előre meghatározott útvonalon halad. A futár többnyire visz magával kártyaterminált, ezért kártyás vagy készpénzes fizetés is megoldható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

Your Cart is Empty

Tovább vásárolok